TomTom Home ve vistách nefunguje

Autor: veru® Datum: 08.02.12 18:35 odpovědí: 2

Zdravím,

mám navigaci tomtom start2 a nainstalovala jsem si do notebooku aplikaci tomtom home. Dodávám, že mám OS Vista.

Aplikace TTH se mi nainstalovala, ale při pokusu o spuštění hlásí chybu:

Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIProperties.get]

Tomtomácká podpora poradila nainstalovat MS .NET Framework 3.5 Service Pack 1. Učinila jsem tak a stejně nic.

Má někdo podobnou zkušenost? Nevěděl by někdo, jak na to?

Upozornění
Tato otázka je 102 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pida007®
Datum: 09.02.12 09:01
Předmět: RE: TomTom Home ve vistách nefunguje 

Ja bych presel na lepsi system (XP nebo W7). Visty stali celkove zaprd. To ale neni odpoved jakou jste cekala, proto touto odpovedi zaktualizujeme otazku a treba si toho nejaky sikula pres pc vsimne a poradi lepe.

Ohodnoceno: 0x

Autor: dzordz®
Datum: 09.02.12 12:33
Předmět: RE: TomTom Home ve vistách nefunguje 

Podle googlu prý odinstalovat, updatovat vistu na sp2 (pokud už nemáte) a pak znovu spustit instalaci jako administrátor. A .net framework 4 by taky neuškodil.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků