| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý večer,
tak jsem slyšela že prý je to možné. No a jelikož mi za 2 měsíce bude 17, tak bych o to měla zájem. Ale určitě toho víte víc než já tak jestli byjste mi mohly poradit
... Kolik myslíte že to stojí? Může se to udělat v jakékoliv autoškole? A po dosažení zletilosti ( 18ti let) by mi ten řidičák zůstal nebo bych musela dělat nový? Děkuju moc
daja, možné to je, ale jen v cizině
v ČR není taková možnost. (zatím)
Krásný večer...Tak to také slyším poprvé, od Vás,...no u nás to ještě nefunguje,...
jedině v zahraničí...
Omlouvám se, ale nevím, jak se mi to podařilo z netu přenést
viky, co to sem kopírujete?
Skupinu "A"?
Ale tazatelka se ptá na jiné vozidlo...
prosím, viky, již ne...
Tak to mělo vypadat správně z netu:
Řidičské průkazy - skupiny řidičských oprávněníhttp://www.autoskolacrkva.cz/ridicsky-prukaz/
V tomto odkazu jsou všechny skupiny:
Řidičské oprávnění skupiny "B"
Nejlepší by bylo, aby i osoby od 18 jezdily pod přísným dohledem. Nejmín do 21. Když někdy vidím co jsou schopný předvést některý mladý cápkové...bohužel, některým to vydrží napořád i do pozdějšího věku.
Jde to dokonce od 15. let. Ale jedna se o zvlast upravena auta.
AM - Motocykly do objemu válců 50 ccm, miniautomobily (Aixam, Ligier apod.) - od 15 let
Ahoj slečno,
dneska to funguje tak, že si můžeš začít dělat autoškolu před 18. rokem, ale závěrečné zkoušky můžeš dělat až po 18.
Doba výcviku může trvat přibližně 2-3 měsíce, ale nedrž se toho, protože to můžeš mít i dříve... záleží to na tom, jak tam budeš často chodit.
Jinak samozřejmě mluvim o skupině typu B.
Jinak nemysli si, že až vylezeš z autoškoly, tak že to budeš umět... nikdo to neumí. Naučíš se řídit až po velkém množství ujetých kilometrů. Až dostaneš papíry, tak doporučuji jezdit např. s rodičema. 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz