| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím, včera jsem s autem normálně jel, auto nastartoval v klidu. Dneska ráno se při zapnutí klíčku motor neměl tendenci ani jednou otočit. Prostě vůbec nic. Jen mi svítili kontrolky nádrže(benzínu je tam dost), ručky a dobíjení a při nastartování zhasla ta od baterky, ty dvě zbylé neproblikli, nezhasli, prostě nic. Jen naprosté ticho. Je mi divný, že by to byla baterka. Rádio i větrák fungují normálně...
Díky za rady
Nějak zcela nechápu dotaz: při nastartování zhasla ta od baterky, ty dvě zbylé neproblikli, nezhasli, prostě nic...= (rádio funguje protože má malý odběr a i větrák oproti startéru.) Nakonec to tedy chytlo nebo ne? V případě že ne tak ,jestli-že to alespoň cvakalo při poiusech startovat ( kličkem ) bude slabá baterie v případě, že to ani necvaklo může být baterie ještě slabší anebo bude závada přímo na startéru, kde by mohla být přimrzlá kotva pro vysunutí pastorku pro nastartování anebo spínací relé.
dle mého to bude tím akumulátorem - dobít a bude to v pořádku, když to včera bylo vše jak má být nehledal bych zatím nic jiného.
Mohl by také viset pastorek ve věnci to potom jsou podobné příznaky. U této závady poťukat na startér, nebo pocukat autem přes rychlost.
Požádejte někoho, aby Vám přistavil auto na propojení startovacích kabelů. Po nastartování by se měl jízdou akumulátor dobít a auto by pak mělo normálně startovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz