Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava

Autor: tomas0000000 Datum: 05.02.12 23:02 odpovědí: 6

Dobry vecer, mam Fiat brava 1.8 , r.v. 1998.

Priblizne pred 2dny jsem poustel zadni sterac a fungoval. Dnes rano jsem zapnul z. sterac a nic, misto toho se mi rozsvitila kontrolka vytapeni zadniho okna. Pokud zapnu vyhrivani okna tak kontrolka sviti ale nevyhriva okno po pul hodine bylo zamlzene.

Koukal jsem se na pojistky v poj. skrini a vsechny ok. Kdyz jsem sterac zapinal nebyl primrzli.

Nemate prosim nekdo nejakou skusenost cokoliv co by mi mohlo pomoct? Dekuji vsem za rady

Upozornění
Tato otázka je 104 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: aloisb®
Datum: 05.02.12 23:04
Předmět: RE: Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

Překontrolujte ukostření motorku stěrače.

Ohodnoceno: 0x

Autor: tomas00000000
Datum: 05.02.12 23:10
Předmět: RE (2x): Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

to bude v 5 dverich pod tim plastovim krytem ze?dobra rada tohle me nenapadlo moc dekuji rano to hned vyzkousim

Autor: pepanek®
Datum: 05.02.12 23:25
Předmět: RE (3x): Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

Taky bych to viděl na ukostření pátých dveří, ale ještě bych doporučil se nejdřív podívat na vedení elektriky k pátým dveřím. Tam by mohl být s největší pravděpodobností problém. Díky té kose co je venku kabely zmrznou a jsou křehké. Při ohybu praskají.

Autor: tomas0000000
Datum: 07.02.12 21:57
Předmět: RE (2x): Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

tak jsem sundal zadni kryt 5 dveri a ukostreni motorku tam neni je to vedene do pohyblivich kontaktu ktere se pri zavreni kufru dotykaji protikusu co jsou ve spodni casti kufru. takze nevim co dal

Datum: 07.02.12 22:13
Předmět: RE (3x): Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

a v tech kontaktech je take + nebo je v chobotu nahore u pantu? A zkontrolujte jestli to ukostreni provadi casto tohle byva vypalene nebo vymackalne

Autor: tomas0000000
Datum: 07.02.12 22:32
Předmět: RE (4x): Zadni sterac a vyhrev okna nejde- Fiat brava 

mrknu se na to zitra ted uz je nato tma uvidim co stim bude a hned napisu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků