| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
ahoj vsichni,potrebuji zase poradit,podtlakovou hadici jsem uz vymenil.vyvěvu jsem taky vymenil,ale stejne druhy den jsou brzdy pedalu zase zamrzly.mluvim zase o passatu 2001
Když brzdíte, nejde od pedálu syčení?
nejde to vubec seslapnout.
takze pri nastartovanem motoru zkratka brzdite jak bez posilovace, jestli tomu dobre rozumim...
presne tak,,i kdyz je auto nastartovane tak to nefunguje.
Odhadl bych, že bude v brzdobé kapalině voda nebo její krystaly, která se usadila v hlavním brzdovém válci, nebo i jinde. Podle mého by to chtělo vyměnit brzdovou kapalinu a bude po potížích se zamrzáním pedálu - bez tak by se měla brzdovka po nějaké době měnit a né jen dolévat.
V těchto mrazivých dnech bych to dal do servisu na výměnu kapaliny, oni by to měli propláchnout a dát novou a v případě nějaké poruchy si s tím lépe poradí a navíc v případě opakované závady je možná reklamace. Není nic lepšího. Těch pár kaček rozhodně stojí za opravu v servisu - než se trápit s nebrzdícím autem.
to me taky napadlo ale jak se ta voda tam muze dostat,v nadrzi je to jasny tam se to srazi ale u kapaliny?nevadi hned jim to tam reknu at to vymeni.Uz jsem z toho na prasky porad jezdim po servisech.Diky moc pak se ozvu.
Zkuste sundat hadici z posilovače brzd a při nastartovaném motoru na ni dát prst, jestli je tam podtlak. Podle mě to ale spíš vypadá na závadu posilovače, jestli nemáte jiné problémy s motorem.
diky pepane uvidime co s tim mechanici vymislí,uz jsem to tam byl odvest,nic moc jen na rucni.Rikal jsem jim o te brzdovce tak tou to neni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz