| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobry den budu si kupovat auto z 99 roku tak se chci zeptat jak je to s eko poplatkem?plati se jen u noveho auta?prodavajici pise:eko poplatek zaplacen tak to ho zaplatil kdyz auto kupoval?a kdy se plati dalsi eko poplatek?
diky za rady
www.povinne-ruceni-porovnani.cz/prihlaseni-vozidel/eko-poplatky
Tady to máte jasně vysvětlené.
U nového auta se ECO neplatí,
váš vůz nebude od prvního majitele,
jestli je ECO zaplacené tak ho zaplatil předchozí (další bývalý ) majitel
vy už ECO poplatek nebudete platit
no ale tak kdyz ho zaplatil předchozí (další bývalý ) majitel tak proc v inzeratu pise auto prvni majitel?
Protoze to maji kupujici radi?
Smysl to nedava, ale treba je to dovezene a je to jako prvni majitel tady, coz bude odpovidat TP.
Ja ted budu taky prvni majitel, protoze puvodni TP byl zcela popsan predchozimi majiteli a dostanu novy, to se pak bude prodavat jedna basen 
...jo jo-až na poznámku ,že byl vydán duplikát za popsaný...
jinak není problém požádat kupujícího o zaslání kopie TP-na zadní straně(odst.poznámky) bude zapsáno : "poplatek dle zákona -nevím číslo normy-o odpadech byl uhrazen dne..." No a ještě pro vaší kontrolu z kopie TP budete mít označenou normu EHS/ES (zkrátka emisní) a podle té si on-line zjistíte výši poplatku(zda to sedí)...
Martine, ať vám pošle kopii techničáku a tam to musí být uvedeno.
buď je již poplatek jednou uhrazen, nebo ho budete plati vy. Určitě není ale prvním majitel (snad jen v ČR) A POPLATEK ZAPLATIL ON.
jak je eco poplatek zaplacen tak už se neplatí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz