Navigace nestiha nabijecka?

Autor: radim3® Datum: 22.01.12 11:57 odpovědí: 6

Dobrý den.Navigon 40 Plus.Prosím o radu,navigace nová-koupená před 4-mi měsíci,jsem s ní spokojen,ale nastal problém,ke kterému si počkám na vaše odborné vyjádření-jěště před případnou reklamací.Stala se mi nasledující věc.Při běžném používání navigace bez nabíječky došlo k uplnému vybití batérie.Dal jsem jí v autě na nabíječku,ikona nabíjení batérie na displejji v pořádku,oranžová LED dioda taky svítí-batérie se dobíjí,ale navigace po nějakých 30-ti vteřinách sama přejde do režimu spánku a displej zhasne.Je možné aby při uplném vybití baterie nabiječka nestíhala navigaci v plné míře dobíjet?Děkuji za odbornou pomoc a radu.

Upozornění
Tato otázka je 116 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: 1jara®
Datum: 22.01.12 12:47
Předmět: RE: Navigace nestiha nabijecka? 

Dobrý den, tohle dělají, chrání se tím baterie, zapněte navigaci až po min. minutě nabíjení. Pokud se i poté vypne, bude chyba v nabíječce.

doplněno 22.01.12 13:02:

To mi vypíná i u nabíjení ze sítě, když ji brzo zapnu tak se vypne.

Ohodnoceno: 2x

Autor: lui®
Datum: 22.01.12 12:52

Ano je.

Autor: kamill®
Datum: 22.01.12 13:27

Navigácia sa zásadne používa tak ,že počas naštartovaného motora -je vždy pripojená k zásuvke zapalovača cigaret ,ktora je vtedy pripojená k napájaniu auta. Bez dobíjania navigácia vydrži cca 1-1,5 hod a to je vhodné v režime chodza peši. Pripojte sa na ten konektor cigaretov zapalovača -naštartujte a po cca 5 min sa bude dat zapnút a nabijajte ,inak zresetujte a nabíjajte počas jazdy hodinu

Ohodnoceno: 0x

Autor: radim3®
Datum: 22.01.12 14:33
Předmět: RE (2x): Navigace nestiha nabijecka? 

To vím taky!Ale stane se,že je použita bez nabíječky.Mimochodem vydržela 4 hodiny!Raději bych měl radu lepšího formátu.Například jak reaguje 1jara.

Autor: nu®
Datum: 22.01.12 14:25

stalo se mi přesně to samé s novým garminem, po totálním vybití a připojení USB kabelem k PC jsem navi zapnul, rozsvítila se, pak zhasla...počkal jsem cca 2 minuty a už to běželo...to aku potřebuje nějakou chvilku na vzpamatování

Autor: radim3®
Datum: 22.01.12 14:35
Předmět: RE (2x): Navigace nestiha nabijecka? 

Děkuji.Snad to bude ono.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků