| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, ráda bych se dozvěděla jak postupovat v následujícím případě. Před 20 lety zemřel můj děda, který vlastnil motocykl jawa,, pionýr,, bohužel od tohoto motocyklu se nedochoval technický průkaz a v případě, že bychom chtěli tento motocykl zprovoznit jak by se muselo postupovat? Může můj otec který je a byl jedinným dědicem zažádat o nový TP a co k tomu bude potřebovat? Děkuji
já bych zašel na dopravku a tam se poptal dle mě pokud to najdou v počítači tak by měli vystavit duplikát stalo se mi to s autem stratil sem papíry a dopravka mi vystavila za 100kč kolek novej
O duplikát TP může požádat ten kdo motocykl zdědil.Řešit něco po 20 letech se mi zdá trochu pozdě, chodit na dopravku lze s dokladem o tom kdo motorku zdědil. "Dopravce" nepřísluší rozhodovat o tom kdo může či nemůže požádat o vystavení duplikátu TP pokud motorku nezdědil nikdo. Dědické řízení je věcí soudu respektive jím pověřeného notáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz