| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
poznáte někdo k čemu tato součástka ze škody octavia 1 patří? Prý je to někde uvnitř kabiny auta. Fakt na to nemůžu přijít.
http://img13.imageshack.us/img13/4052/vc06.jpg
Díky za pomoc
Držák sedadla..
Jediný co mě napadlo když to má být ze vnitřku 
Mě to příjde jako držák středového panelu nebo držák palubní desky, popř nosný držák pojistkového panelu. Myslým si, že by měl být schován pod některými plasty a sloužit jako rozpěrka (na zpevnění) některých součástí interiéru popsaných výše.
Jezdí auto i bez té součástky?
jestli ano, tak je to prachobyčejné kurvítko.
držák pedálů, držák volantové tyče...
děkuji, držák sedadel to není, až se to dozvím hodím sem odpověd, díky za rady 
Kdo Vám řekl, že je to držák sedadel? Rozmontovával je snad? Moc by nám všem pomohlo, kdyby jste řekl, co se v interéru naposled montovalo. Pak by se dalo snad zjistit, kam to patří.
Je možné, jak tu padlo, že to souvisí s pedály. V té obdélníkové gumě jsou dva zářezy (jako na opření pedálů spojky a brzdy). Ale může to být klidně úplně něco jiného. 
Doraz plynového pedálu, ale je divné že to není v barvě, a co dražák palubní desky a jejich částí?
Jak jsem psal, není to z mého auta, jen se snažím zjistit co to je. Není to držák pal. desky, ani pedálu, nemá to nic společného se sedadly.
Takže jste palubní desku měl rozdělanou a nic (jen tak to zjistíte) a skutečně je to z Octavie? Co držák plastů někde v kufru. nebo v motorovém prostoru (i když jste říkal, že by to mělo být s interiéru).
ahoj,je to drzak loketni operky.
Něco takovýho sem viděl při demontáži středového panelu i palubky, někde to tam bude...
mekanik, máte pravdu dávám bod.Jje to opravdu držák loketní opěrky.

A tady je vidět originál : http://www.car-multimedia.cz/…perka-octavia-i-original.html
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz