| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
otázka:
1) jak (kam) a přes co(pojistka) zapojit autozásuvku (na navigaci)
2) jak rozebrat blinkry - chci to znovu pořádně slepit k sobě, a něco tam pořád drží
3) chladící kapalina jak vypustit?
4) podsedadlový plast ( dno kufru) demontáž?
toť vše
Děkuji
díky 
Není problém připojit autonavigaci,třeba pomocí www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/elektricky-system/elektro-ruzne/zasuvka-na-moto-12v-271586.html
není problém zásuvku sehnat z auta ale aspon jsem tam vyčetl 10A pojistka 
Proč ho posíláš na motorkáři.cz? tam mu neporadí,ale akorát se mu vysmějí že jsi nezjistil tyhle základní informace ještě před pořízením motorky,ovšek v sezoně zjistí že volba 4T motorky ve 125 byla chyba-ve 125 jsou daleko lepší motorky za přijatelnější ceny a s lepšími jizdními vlastnostmi,ale asi patříš do skupiny co chtějí co nejvíc ušetřit na benzínu ale přitom drahy pivo kupovat budeš.Jinak jednoduše ti teda odpovím na tvoje otázky - Kam zapojit? Chlapče na seriově vyráběnou CBR 125 navigaci nedostaneš,budeš si muset připlatit a pořídit různé redukce,nevím jestli je to rentabilní,ale pokud opravdu něco budeš chtít tak to seženeš na motoinzerci v sekci náhradní díly -> elektronika.Jak rozebrat blinkry? není nic jednoduššiho než povolit dva křížové šroubky ( pokud je to original blinr) vyser se na to a kup za pár šupu novy a kvalitní,třeba karbonovy
Chladíci kapalinu vypustis dolni hadickou u chladiče,pokud si na to ale netroufáš tak to předej odborníkům do moto sevisu,tady už si s tím budeme vědět rady.Demontáž plastu je trochu složitější,zabere více času,ale po náhlednutí do manuálu je to hračka a zabere to max 5 min pokud to máte natrénované.
Jde vidět že jsi v oblasti motorek amatér,protože kdyby jsi byl fanda tak nekoupiš CBR 125 tenkou koloběžku jak my na dílně říkame.
díky za zkritizování motorky
co byste mi doporučil za stejnou cenu pořídit? (vy ani nevíte za kolik jsem jí měl co? tím nechci říct že je koupená z krize)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz