Autorádio stávkuje

Autor: olaf71® Datum: 02.12.11 12:27 odpovědí: 4

mám už třetí autorádio, které v zimě nechce načítat CD( pálené i origo) začne hrát až po několika minutách. připadá mi to,, jako by se potřebovalo ohřát, stejně jako já. pokud je venku teplo, tak je vše OK. je rádio vadné, nezdá se mi to normální, ale jelikož už je to třetí kus, tak mě to vyvádí z míry. jedná se o značky kenwood, pioneer, boss

Upozornění
Tato otázka je 166 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 02.12.11 12:32
Předmět: RE: Autorádio stávkuje 

je dost možné příklad (je povisazená trubka od topení pod palubovkou a jak se prudce mění teplota tak se to cd orosí a tím pádem nenačte) já mám cd changer v kufru a tak se ta teplota zase tak nenění a problém nemám, ale kdysi u favorita v zimě mě to občas nenačetlo.

Ohodnoceno: 0x

Autor: pajars®
Datum: 02.12.11 12:56

no to je uplně normál,autorádio je zatuhlý,cd se nebo čočka se opotí,nebo plovoucí čočka mechaniky vlivem ztuhlosti nejde,cd mechanika je zastaralá,přejdi na nosiče typu SD karta,usb-flasch,pro zkoušku použij transmitter

nejjednoduší zpusob jak zdokonalit rádio o další funkce za par korun

Ohodnoceno: 2x

Autor: olaf71®
Datum: 03.12.11 07:47
Předmět: RE (2x): Autorádio stávkuje 

samozřejmě tak používám jen MC a USB, ale jde mi o to, proč teda vyrábí něco, když to nefunguje v zimě. a to se v mém případě týká ne zrovna rádií typu SHIT

Autor: olin*
Datum: 02.12.11 13:09

Zamrzlé...to je normal, mám stejné problemy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků