| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Prosím může te mi někdo říct nebo ukázat na obrázku kde je na peugotu 406 1.9 td vyznačen typ motoru.Děkuji
číslo motoru, jhak zní nadpis dotazu je něco jiného než typ motoru...o co tedy vlastně jde?
U Peugeota je to na štítku a není to vyražené do bloku motoru. Štítek je na foto označen.
Typ i číslo jsou na jednom štítku.

já tam štítek nemám.Někdo píše na bloku jinej na štítku tak nevím.
Zkuste se zeptat na STK, kdekoliv v servise, nebo z pohodlí domova písněte někam na Peugeot fórum.
Peugeoty měly všechny typy štítek na motoru,na dvou nýtech,-bez vyjímky-Peugeot nikdy na motor nic nevyrážel-něco jiného je převodovka,na té paradoxně(opět na každé)je vyraženo její typ a výrobní číslo-(shodou okolností jsem dnes zmiňoval vrakoviště-právě Peugeotů),takže na 1000% tohle vím-pokud jej tam nemáte-asi může nastat trošku problém-záleží jak moc bude chtít technik vidět typ motoru při STK-u dovozovky by se to asi blbě okecávalo,u pravidelné po dvou letech,by to mohlo projít,jelikož již máte typ v TP...
kdyby náhodou nastal s tím štítkem problém-dalo by se to řešit jeho zapůjčením-vcelku běžná praxe a nic neřešitelného-technici stejně z 90% procent nerozeznají jednotlivé typy-obzvlášť u Francouzů,kteří to mastili jak Lego...jen pro ilustraci-u 206 1.4 8 ventil bylo dvanáct typů motorů-a pořád 1.4 8 ventil...
Pokud máte jedno posledích TD tak mrkněte ještě tady. U Peugeotů bylo dost běžné , že upadl štítek, musela by tam být díra po nýtu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz