| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu. Za skodu felicií 1.9 nafta.Každý den dojížděni do práce 40km.Duvod uspora pohoných hmot a financích.Poradte.
"Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu"To mi spíše připadá jako inzerát než žádost o radu.
Výměna škoda felicie 1.3benzín r.v.1996 platná STK 07.2012 sedostříbrná metaliza zachovalý stav denně v provozu...Vyměním za Audi A8L 4.2TDi,bez doplatku...značka:jsem patriot..."Mám to vzít?"
Teď už to vypadá jako prosbička o radu...
Dej tam LPG a usetris vic...
to je dobrá volba, má to starý naftový motor z dvojkového VW, časem ti cestou do práce upadne přední náprava, tak je těžký...to bude úspora
a nezapomeň šedostříbrno za šedostříbrnou, barva je důležitá
Kazdy ma sveho neco.Ale neusetrite.Hlavne v dnesni dobe.Sice benzin je drazsi,ale ma mensi spotrebu ta 1,3-ka.V zime Vam tem naftak bude zamrzavat(nafta).Pak zjistite,ze za naftak zaplatite o moc vic,za pohonne hmoty,nez za benzinak.Ale to je na Vas.
Ja osobne-nedoporucuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz