Znění přestupkového zákona

Autor: pt® Datum: 28.07.10 20:49 odpovědí: 10

Prosím, jaké je znění přestupkového zákona, paragraf 74, odst. 1, nemůžu na netu najít. Předem děkuji za odpovědi. PT /stařenka/

Upozornění
Tato otázka je 560 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: spider®
Datum: 28.07.10 20:58
Předmět: RE: Znění přestupkového zákona 

§ 74
Ústní jednání
(1) O přestupku koná správní orgán v prvním stupni ústní jednání. V nepřítomnosti obviněného z přestupku lze věc
projednat jen tehdy, jestliže odmítne, ač byl řádně předvolán, se k projednání dostavit nebo se nedostaví bez náležité omluvy nebo
důležitého důvodu.
(2) Je-li obviněným z přestupku mladistvý, vyrozumí správní orgán o nařízeném ústním jednání též zákonného zástupce
mladistvého a orgán vykonávající sociálně-právní ochranu dětí; jim se také rozhodnutí o přestupku oznamuje.

Převzato z:

http://www.bodovysystem.cz/Prestupkovy-zakon/

Ohodnoceno: 2x

Autor: lidka®
Datum: 28.07.10 21:00

Myslím, že je to toto znění -

200/1990 Sb. o přestupcích

§ 74
Ústní jednání
(1) O přestupku koná správní orgán v prvním stupni ústní jednání. V nepřítomnosti obviněného z přestupku lze věc projednat jen tehdy, jestliže odmítne, ač byl řádně předvolán, se k projednání dostavit nebo se nedostaví bez náležité omluvy nebo důležitého důvodu.
(2) Je-li obviněným z přestupku mladistvý, vyrozumí správní orgán o nařízeném ústním jednání též zákonného zástupce mladistvého a orgán vykonávající sociálně-právní ochranu dětí; jim se také rozhodnutí o přestupku oznamuje

doplněno 28.07.10 21:01:

Tak mne spider o 2 minutky předeběhl.

doplněno 28.07.10 21:05:

Dobře se zákony hledají zde: http://business.center.cz/ a nebo i zde:

http://portal.gov.cz/wps/portal/_s.155/701?number1=&number2=&name=&text=&clean=Nov%C3%A9+hled%C3%A1n%C3%AD

Autor: spider®
Datum: 28.07.10 21:05
Předmět: RE (2x): Znění přestupkového zákona 

A to jsem ti ještě nechal 9 minut náskok

Ohodnoceno: 0x

Autor: lidka®
Datum: 28.07.10 21:10
Předmět: RE (3x): Znění přestupkového zákona 

Tak to máš pravdu, ale to bych to musela stařence sebrat rovnou - jak se říká z lopaty!

Autor: cyril®
Datum: 28.07.10 21:01

§ 74 Ústní jednání
(1)

O přestupku koná správní orgán v prvním stupni ústní jednání. V nepřítomnosti obviněného z přestupku lze věc projednat jen tehdy, jestliže odmítne, ač byl řádně předvolán, se k projednání dostavit nebo se nedostaví bez náležité omluvy nebo důležitého důvodu.

Autor: pt®
Datum: 28.07.10 21:18
Předmět: RE (2x): Znění přestupkového zákona 

Všem moc, děkuji. Tak jsem si myslela, že toho bude něco víc, a ono je to jen o ústním jednání za přítomnosti obviněného. Dala jsem všem zasloužené bodíky. PT /stařenka/

Datum: 28.07.10 21:22
Předmět: RE (3x): Znění přestupkového zákona 

Děkuji a jestli chcete, tak Vám tam klidně i něco připíši, aby toho bylo víc za ty body.

Datum: 28.07.10 21:24
Předmět: RE (4x): Znění přestupkového zákona 

Ne, ne, nic nepřipisovat, stačí mi přesné znění, jen jsem si myslela, že se za tím paragrafem skrývá něco víc. Tak díky, PT /stařenka/

Datum: 28.07.10 21:27
Předmět: RE (5x): Znění přestupkového zákona 

To já jen abych udělal radost. I mě, podobně jako našim zákonodárcům, na nějakém tom slovíčku nesejde.

Datum: 28.07.10 21:33
Předmět: RE (6x): Znění přestupkového zákona 

Tak, to chce dát jedině našim zákonodárcům nový návrh na novelu tohoto zákona. Sice už se na něj jedna novela vztahuje, od ledna letošního roku, ale proč neudělat novou? Díky. PT /stařenka/

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků