Kapalina do ostřikovačů omylem v chladiči

Autor: morlok Datum: 08.03.10 19:15 odpovědí: 5

O víkendu jsem (patrně vlivem únavy po čtyřhodinové zácpě na dálnici) chrstnul pár deci (odhaduji tak 3-4) nemrznoucí kapaliny

do ostřikovačů do sousedního potrubí od chladiče. Předpokládám, že alkohol neškodí, ale jar by mohl. Myslíte, že to mám řešit

výměnou chladicí kapaliny nebo to až tak nevadí? (Motor je 10 let starý diesel.) Děkuji.

Upozornění
Tato otázka je 142 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: perda®
Datum: 08.03.10 19:17
Předmět: RE: kapalina do ostřikovačů omylem v chladiči 

Patrně se nic nestane, kamáradovi se povedlo to samé minulou zimu na felicii, kapalinu neměnil a jezdí. Já bych ale osobně kapalinu vyměnil, není to zas tak velká investice a budeš mít klid.

Ohodnoceno: 0x

Autor: mil®
Datum: 08.03.10 19:29

Nejsem profík, ale jestli tam je jar, tak to bude asi fest pěnit a tím asi míň chladit.

Autor: jarda3®
Datum: 08.03.10 19:29

IMHO to nijak nevadi, prilezitostne bych kapalinu vymenil ale ani tak se myslim nic nestane. Horsi by to bylo obracene, to by mohlo sezrat lak

Datum: 08.03.10 19:35

ničeho se nebojte, klidně jezděte dál.

Ohodnoceno: 1x

Datum: 09.03.10 22:20

Rekl bch ze to zas takove drama nebude, hlavne pokud je to starsi motor.Obracene by to bylo horsí...Zadny obavy a zjara to neche vymenit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz

Copyright © 2004-2010 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Paprička.cz - víc než album, víc než galerie | Píše.cz - založte si blog | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků | Srovnání cen e-shopů | CWG | PyroChem.cz

0.065