| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravim.dávám dohromady jawu 250 pérák po dedovi.Nevíte nekdo jak se dá získat kopie tp?Motorka je z r.1947 ale od cca1974 nejezdila.Prohledal jsem vše a nic .Díky za rady
Myslim že kopie je už nereálná,ale šlo by to přihlásit jako veterána.
Kopii TP seženete jednoduše na základě žádosti o vystavení duplikátu na evidenci vozidel odboru dopravy. podmínkou je, že předmětné vozidlo nebylo trvale vyřazeno z registru.
Po doložení právního zájmu (usnesení soudu o dědickém řízení s určením přímého dědice) lze na žádost dědice vystavit duplikát TP za ztracený, samozřejmě pokud byla motorka registrována.Podklady , tedy spis motorky, jsou tam,. kde měl poslední vlastník trvalé bydliště...žádá se ale tam, myslím tím úřad, kde má trvalé bydliště dědic, v tomto případě počítejte s nějakou čekací lhůtou z důvodu přeposlání spisů mezi úřady...Pokud jste motorku oficiálně nic nezdědil, máte smůlu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz