| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
Dobry den. Chtel bych vedet za jakych podminek lze u vozu s automatickou prevodovkou nahradit tuto prevodovku za manualni. Jedna se o Opel omega 2,5 TD u kterych se produkovali obe verze. Dekuji J. Jelinek
Musíte dostat souhlas od výrobce vozu, pak na evidenčce zkontroljuí, zdali je to OK. Pak přepis. Pro jistotu bych kontaktoval techniky na evidenci vozidel u vás, páč úřad není jako úřad.
Nemuselo by se jednat o přestavbu, kdyby výrobce písmně potvrdil, že souhlasí s tím, aby u konkrétného vzidla s konkrétním VIN byla převdovka automatická vyměněna za manuální, jako náhradní díl, a nestanovil by žádné podmínky
A neni jednodussi a pohodlnejsi tam nechat automat? Ja bych tam manual nechtel, jsem rad, ze jsem se ji zbavil. Pokud je s nim problem, je jich vsude dost za babku.
Pánové tazatel se ptal zda LZE.Nikam nechod na uřady a zda tam jde dát tak jí tam dej.
staa, tazatel se ptal zda LZE, technicky nebo právně?
Já se domnívám že právně,
páč technicky lze cokoliv, klidně lze i do škodovky MB 1000 namontovat motor z Felicie (nové)
Aha, no tak to bez problemu lze - samozrejme spousta veci jinych, takze to chce z vraku. Urcite je jiny kardan a veci kolem radici paky, propojit blokovani starteru a zbytek elektriky muze zustat (asi teda vytahnout kontrolku, aby nesvitila). U benzinu je jeste do RJ motoru pripojen signal z RJ automatu, ktery tak muze omezovat vykon behem razeni, pokud by to vadilo, tak je treba jej odpojit (nebo mozna vytahnout pojistku pro automat a bude to).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz
0.057