škoda felicie 1,3mpi jaké mám použít svíčky?.Zajímá mě poměr ceny a užitku.jak postupovat u výměny je tam ,,lišta napasovaná na svíčky,,nerad bych něco utrhl.dík všem
Kupte takové, jaké doporučuje výrobce. Alá tuningové svíčky typu vícebodové, iridiové, platinové apod. jsou jen vyhozené peníze, zvláště do Felicie. (Bez urážky
) Klasická Bosch svíčka bude stát cca 50Kč.
pravda, spíš obyčejný svíčky ale s pravidelným výměnným cyklem. Nejhorší jě asi nevědět, kdy byly naposled měněné. A kabely taky nejsou věčné a zaslouží výměnu. Po kolika kM nebo jaké době vám řeknou v servisu (snad ještě zdarma)
.
já můžu ze svý zkušenosti doporučit bosch 3 kontakní450kč mám na nich najeto 57000 a furt startujou bez problémů i v zimně vyměnují se při 60000 km dále do felicie můžeš dát ngk od japonců ty doporučuje škodovka brisky taky dobrá značka ale jestli chceš vědet vic o feliciich najdeš na tomto odkazu http://www.feliciaklub.cz/forum svíčky a určitě si najdeš který budou pro tvou felinu vyhovující.
Dobrý den.
Taky se přikláním k obyčejným svíčkám a k pravidelné výměně.
A jak sundat tu lištu mi taky kdysi vrtalo hlavou.Nyní už vím,že je to jednoduché-stačí se více ohnout a uvidíte tam dva šroubky na imbus (asi pětka). A do deseti minut je výměna svíček hotová.I s otevřením a zavřením kapoty.
V žádném případě nekupuju BRISKY, vyplatím se připlatit na BOSH nebo NGK nejsou taky špatné. Z vlastní zkušeností vím, že u felicie docela pomůžou iridiové svíčky denso.
taky jsem viděl lidi co by tam narvali nejradsi 20ti bodove svicky a potom se divi ze maj diru v pisti
je to felicie ne supersport... doporucuju Bosch...cenovy rozdil neni az tak hrozny oproti ceskym Brisk a kvalitou nesrovnatelne
Densa jsou jednobodove s iridiovou elektrodou? Na akceleraci a zrychlení to jde vážně poznat. Kort u felicie příklad u otávky 1.8 turbo už to nejde tak poznat ale alespoň jsou lepší starty.
Jo, jsou i jednobodové. Pokud se Vám chce vrazit do felicie pres 2 tisíce jen za svíčky... Dle mého názaru je to absolutní blbost, ale proti gustu žádný dišputát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz